Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

V devátém týdnu tipovačky byl nejlepší Plitti

napsal briza 07.03.2016

V prvním březnovém týdnu byl letos na programu netradičně první daviscupový víkend, v důsledku čehož se tipovaly jen dva menší mužské turnaje ve Francii a dva turnaje WTA. Tím významnějším z mužských turnajů byl halový challenger v Quimperu. Zde nejvíce tipujících na titul věřilo Stachovskému, který ale nenastoupil ke svému semifinále. Druhý z favoritů, turnajová jednička Mathieu, sice došel do finále, zde ale nestačil na překvapení turnaje, kvalifikanta Rubleva, jehož vítězství nikdo z hráčů neočekával. Z výhry se tak mohl radovat Figi, ale celkově lze konstatovat, že tipování tohoto turnaje bylo velmi vyrovnané. Za zmínku ještě stojí, že odstoupivšího Herberta skvěle zastoupil lucky loser Mektic, jenž došel do semifinále. Tipovačka.

Tričko Protenis

Skvělému obsazení se těšil Future v Lille. K potěšení nejvíce tipujících zde splnil úlohu nasazené jedničky Mertens a došel si pro turnajový titul. Z vítězství v tipování se radoval Figi, který kromě vítěze uhádl zejména i velmi překvapivý postup Van der Duima do finále, a získal velmi pěkných 63 bodů.

V Kuala Lumpur se shodně věřilo prvním dvěma nasazeným, Vinci a Svitolině. Jejich počínání na turnaji ale bylo diametrálně rozdílné. Zatímco Vinci prohrála již v prvním kole, tak Ukrajinka zde dokázala zvítězit, čímž potěšila 32 % tipujících včetně vítěze Plittiho, který uhádl i finále pro Bouchard. Zejména díky vítězství na tomto turnaji Plitti nejen, že zvítězil v devátém týdnu, ale také upevnil své vedení v součtu za celý rok 2016. Gratulace!

Poslední tipovaný turnaj uplynulého týdne se hrál v Monterrey. Zde se favoritkám Wozniacki a Errani nedařilo a ve finále se tak nečekaně sešly Flipkens a Watson, které netipl vůbec nikdo. Z vítězství se tak mohl radovat momik, jemuž k tomu stačilo 26 bodů a uhádnutí dvou semifinalistek.

Jak už bylo zmíněno výše, průběžnému pořadí i nadále vévodí Plitti. V uplynulém týdnu se výrazně nedařilo MEKYmu, který se propadl z 2. až na 8. místo. Naopak ze 4. na 2. pozici se posunul jiri.dobrusky a bronzovou příčku udržuje kuzelkar.

Top ten tipovačky 2016 po 9. týdnu
1. Plitti 1875
2. jiri.dobrusky 1844
3. kuzelkar 1840
4. Andr3w 1820
5. sisa92 1813
6. radimd 1804
7. rf75 1802
8. MEKY 1800
9. Vencano 1800
10. Karol.Vel­ky 1772

35



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)